Antilele Olandeze

Despre Antilele Olandeze:
Antilele Olandeze constau in doua grupuri de insule din Marea Caraibelor - Curacao si Bonaire in largul coastei Venezuelei si Sint Eustatius, Saba si Sint Maarten la sud-est de Insulele Virgine.

Film voyage antilles from pepscompany on Vimeo.

Insulele formeaza o parte autonoma a regatului Olandei. Antilele Olandeze urmau sa fie separate ca entitate politica unificata in 15 decembrie 2008, insa acest fapt s-a amanat pentru un viitor nedeterminat.

Principalele atractii turistice
• Insula Bonaire este cunoscuta datorita Tarmului Bonaire, considerata a fi una dintre cele mai bune plaje pentru scufundari pe langa tarm, pescuit in mare si windsurfing. Red Slave si White Slave sunt doua dintre cele mai faimoase locuri de scufundari de pe insula. Parcul National Washington Slagbaii va ofera cele mai atragatoare peisaje. Alt reper al parcului este este farul Old Malmok.
• Insula Curacao este cunoscuta mai ales datorita capitalei Willemstad, care este si capitala Antilelor Olandeze. Orasul adaposteste sediul guvernului, Fort Amsterdam.
• Mount Scenery este un vulcan ce poate fi periculos, este cel mai inalt varf de pe insule si principala atractie de pe insula Saba.
• Gradina botanica Miriam C Schmidt de pe insula Sint Eustatius este un rai pentru iubitorii de natura. Va ofera o varietate de flora si fauna, reprezentativa pentru insule.

Nu avem in acest moment hoteluri disponibile la aceasta destinatie